moshaverrkhob
moshaverrkhob

افسردگي در جوانان | علل، نشانه ها و راه هاي مقابله

يكي از دوره هاي مهم و حساس زندگي، جواني مي باشد اگر جوانان در اين مرحله از زندگي شان دچار يكي از انواع افسردگي شوند ممكن است با آسيب هاي بسياري رو به رو شوند و افسردگي تاثيرات نامطلوبي بر روي بهداشت جسمي و رواني آن ها مي گذارد.

در دوره جواني آن ها سرشار از اميد و نشاط هستند و در صورتي كه با موانع زياد و شكست هاي فراواني رو به رو شوند اميدهاي آن ها از دست مي رود و به افسردگي دچار مي شوند، گاهي اوقات والدين نشانه ها و علائم افسردگي را در فرزندشان مي بينند ولي اين رفتارها را طبيعي مي دانند در صورتي كه مي توانند به آن ها توجه كنند و براي درمان آن به روانشناس و متخصص مراجعه نمايند.

در ادامه اين مقاله درباره علل، نشانه ها و راه هاي مقابله با افسردگي مطالبي را بيان مي كنيم و مراجعه به روانشناس براي درمان افسردگي بسيار موثر مي باشد.

نشانه هاي افسردگي در جوانان
زماني كه جوانان به افسردگي دچار مي شوند تا حدودي در شيوه زندگي آن ها تغييراتي به وجود مي آيد و آن ها از فعاليت هاي زندگي شان لذت نمي برند و اتفاقاتي كه در زندگي آن ها به وجود مي آيد يكنواخت و تكراري مي باشد،

در ادامه اين مقاله برخي از نشانه هايي كه افسردگي جوانان را نشان مي دهد را بيان مي كنيم.
تغييراتي در خلق و خو آن ها به وجود مي آيد و آن ها احساس دلمردگي و غمگيني و گناه مي كنند.
نسبت به آينده نا اميد هستند و به اتفاقات زندگي حس بي علاقگي دارند.
انگيزه و تلاش و پشتكار خود را از دست مي دهند و مانند گذشته مسئوليت پذير نمي باشند و كارها را نيمه تمام رها مي كنند.
كاهش ميل جنسي طبيعي يا ميل جنسي بيش از اندازه،زيرا برخي از افراد افسرده از رابطه جنسي شان لذت نمي برند و دوست دارند تعداد مقاربت ها را بيشتر كنند تا بتوانند لذت ببرند.
اشكالاتي در خوابشان به وجود مي آيد، درگير كابوسهاي مكرر شبانه مي شوند و سحرخيز هستند در حالي كه با كم خوابي مواجه هستند.
يكي از نشانه هاي افسردگي در جوانان نشخوار فكري و اشكال در تمركز آن ها مي باشد كه با استفاده از تكنيك هاي روانشناسي مي توانيد تا حدودي آن ها را از بين ببريد و بر روي نكات مثبت تمركز داشته باشيد.
يكي ديگر از نشانه هاي افسردگي پرخاشگري بي مورد مي باشد به طور معمول جواناني كه از افسردگي رنج مي برند رفتارهاي ضد اجتماعي دارند.
تمايلي به تعاملات اجتماعي ندارند و تنهايي را به حضور در جمع ترجيح مي دهند.
در صورتي كه اين نشانه ها را به مدت طولاني در خود و يا ديگران مشاهده كرديد بر روي زندگي اجتماعي و فردي شما تاثير خواهد گذاشت و به همين دليل توصيه مي شود به روانشناس مراجعه كنيد و از شيوه هاي درماني آن براي بهبود علائم افسردگي بهره بگيريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افسردگي در جوانان و آنچه جوان من را تا پاي مرگ برد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/12  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب